Skip to main content

WIE ZIJN WE

Sfeermaker Company Interieurbouw is opgericht door Roy Westenbroek uit Overdinkel. Roy, een echte interieurbouwer in hart en nieren zorgt ervoor dat uw maatwerk interieur volledig naar wens wordt uitgevoerd. Niet alleen door de vakkennis, maar ook door jarenlange ervaring is geen enkel interieur onmogelijk. Door goede samenwerking met toeleveranciers en andere specialisten zijn de laatste trends altijd voorhanden.

Heeft u een plek in uw interieur waar u wel weet wat u er wil hebben, maar geen idee hoe of in welke stijl, dan kan het ontwerp voor u gemaakt worden. Of als u als interieurarchitect een volledig plan heeft uitgewerkt en u zoekt een betrouwbare en vakkundige bouwer, vraag dan een offerte aan.
Sfeermaker Company maakt interieurs voor alle segmenten in de markt, zowel zakelijk als privé. Onder “portfolio” op de website vindt u diverse voorbeelden van afgeleverd werk, zoals kantoorinrichtingen, badkamers, inloopkasten, wandkasten, barren, balies, keukens etc.

Wilt u meer informatie of wilt een prijsopgave, neem dan gerust contact met ons op.

Naast dat een interieur visueel naar wens moet zijn is degelijkheid en duurzaamheid een erg belangrijk aspect. Dat betekend dat materialen en bevestigingsmaterialen van goede kwaliteit moeten zijn. Sfeermakercompany werkt met materialen van verschillende leveranciers. Hierdoor is de keuze oneindig.
Voorbeelden van toegepaste merken zijn: Wodego, Cleaf en Medite. Deze merken zijn allemaal FSC of PEFC gecertificeerd. Daarnaast heeft Sfeermakercompany goede contacten met bijvoorbeeld spuiterijen en metaalbewerkingsbedrijven, zodat alle afwerkingen mogelijk zijn.

Wij
brengen
sfeer
in
ieder
interieur!